Chalet bergrust

Bergrust, niets moet, alles mag

Bergrust, niets moet, alles mag

Genieten, genete, geniet. Drie talen, één begrip. Een begrip dat centraal staat bij Chalet Bergrust. Geniet van het prachtige uitzicht, van een lekker glas wijn van van onze heerlijke Belgische speciaalbieren. Zelfs de boel de boel laten en tot rust komen op één van de mooiste locaties van de stad Maastricht. Chalet Bergrust: een plek voor iedereen. Van modderschoenen na het wandelen, tot 'krevatte' en van spelende kinderen tot uithijgende honden. Allemaal te gast op dit prachtig stukje historisch Maastricht. De deur staat open.

Voor de Maastrichtenaar onder het genot van 'Mestreechse' koffie en 'e stökske vlaoj' en al uitkijkend over het fraai opgeknapte Fort Sint Pieter mijmert over de geschiedenis van deze plek.

Naast hem de Bourgondiër die wil weten hoe de champignons à l'escargots worden gemaakt van waar die heerlijke limousin entrecote vandaan komt, terwijl hij nog een glas prosecco bestelt.

Gun jezelf dat hemelse moment van rust. Mobieltje uit, agenda aan de kant. Bij Chalet Bergrust heerst het motto 'niets moet, alles mag'.
Het enige dat hier 'moet' is: genieten, genete, genieten!

Mèt Mestreechter compleminte,
Team Bergrust

Chalet Bergrust-logo